Monthly Favourites | March

Ось і підійшов до кінця перший місяць весни. У Львові він видався напрочуд холодним, похмурим і дощовим, суцільне брррр. І сьогодні не краще 😦 І щоб настрій не був таким, як погода за вікном, я тішила себе як могла всякими приємностями – свіженькими покупками, крутими коробочками, першими підсніжниками, походами в кіно (ох Логан, він був шедевральний) і знайомством із дуууже талановитим блогером (blyskitka).

А найдетальніше я розмовім про косметичні продукти які мене тішили і до яких тягнулась рука найбільше цілий місяць.

Личко я мазюкала вже давніми улюбленцями:

20170316_115114-01

Becca Bakclight Priming Filter – чудовий праймер, який дивує мене не тільки якістю, але і тим як він довго не закінчується 🙂 Це мінітюра яка в мене вже добрих пів-року. Цей праймер чудово підходить під будь який тональний та додає дуже натурального сяйва личку.

Nars Sheer Glow Foundation – мій улюблений тональний вже більше року, про який я детально писала ось тут. Я постійно купую і пробую нові тональні, але все одно завжди повертаюсь до цього, оскільки точно знаю, з ним в мене буде – good makeup day.

Anastasia Beverly Hills Concealer – досить недавня покупка, але вже в улюбленцях. Детально про цей консилер я писала ось тут. Чесно кажучи причина по якій в мене цілий місяць тягнулась рука саме до нього – його не треба припудрювати. Я загалом не є фанатом пудри, використовую тільки коли це необхідно, тому коли необхідності немає, для мене це вже радість 🙂 Як на мене забагато пудри, це перший крок на шляху до cake face (хай би там що не говорили прихильники baking, чи може то просто на мені відразу робиться cake face). Цей консилер я просто швиденько розтушовую пальчиком, від тепла тіла він просто тане. Мені подобається 🙂

Личко, це не тільки база, і щоб воно не здавалось надто пласким, існують бронзери, румянка та хайлайтери, які я постійно використовую у своїй макіяжній рутині:

20170316_115505-01

Marc Jacobs Glow Stick Illuminator – люблю я його, і що тут ще скажеш, навіть ні до чого іншого рука не тягнулась. Натуральний, красивий, глянцевий хайлайтер, ще й смішна упаковка 🙂 Детальніше про нього можна почитати ось тут.

Benefit Hoola bronzer – це мабуть найхолодніший бронзер, зі всіх що в мене є. Відповідно коли я найблідіша, рука тягнеться до нього. Загалом вважаю, що він вважається cult classic не спроста і повністю заслуговує всіх похвал у свою сторону.

Benefit Rockateur blush – ще одна малютка від Бенефіт (я дуже люблю мініатюри). Рожево-коралові румяшки із легесеньким переливом, дуже весняні як на мене, додають грайливості личку 🙂 Одні з перших моїх румян, а до тепер їх люблю.

У макіяжі очей я знову стараюсь не хапатись відразу за Modern Renaissance і розширювати свій репертуар 🙂

20170316_115307-02

Too Faced Natural Matte palette – перкрасна забута мною палітра, яку я дістала із нетрів моєї колекції. Я б не сказала, що ці тіні це щось неймовірне в плані якості, але це дійсно чудова підбірка матових базових відтінків (та й за якістю, не те щоб дуже зле, але не ABH, не ABH). Це власне моя перша палітра і я до тепер вважаю, що це ідеальна саме перша палітра, для тих хто починає бавитись із макіяжем очей.

Anastasia Beverly Hills single eyeshadows – якщо не ренесанс, то хоть так 🙂 До моєї манії із палітрами, я скуповувала і складала власні палітри із тіньок рефілів, серед яких також ABH (і в них є ось такі симпатичні фірмові палітри для рефілів). Тут в мене відтінки – fawn, sienna, sangria і fudge. Теж все досить базове, чудово підходить для різного роду теплих смоукі.

Tarte Clay Pot eyeliner – власне тіньки в мене всі нейтральні та не яскраві, оскільки цього місяця я багато бавилась із кольоровими лайнерами (що також помітно із моїх оглядів). І однозначно улюбленцем став ось цей лайнер від Tarte у насиченому синьому відтінку – cobalt.

А коли ти ходиш і різнокольоровими лайнерами, на губах теж панує нейтральність, тому з помад у мене “буйство нюдів”

20170316_115753-01

Kat Von D Bow & Arrow liquid lipstick – дуже не звичний для мене темний, коричневий нюд, який як на диво мені дуже припав до душі (і до лиця). На додачу, комфортна формула, що не відбивається і граційно сходить. Це помадка якою я найбільше користувалась цього місяця 🙂

ColourPop Ultra Satin Lip in Alyssa – колір припленої рози, як на мене чудовий на кожен день. Плюс сатинові помади, це одна з моїх улюблених формул 🙂

Joeur Long Wear Lip Creme in Creme Brulee – персиковий нюд, до того ж одна з найстійкіших помад що в мене є. Все як я люблю  🙂 Детальніше про неї можна почитати ось тут.

Tarte Lip Sculptor in Basic – як не крути, а коралові це мої улюблені нюди  🙂 А ще цей колір мабуть найвесняніший із цієї добірки, свіжий, живий. Також це єдина не рідка помада, тому зазвичай використовую на ходу, коли вже треба вибігати, і не має часу думати ні про колір, ні про супер точне нанесення. Про цю красу я вже писала ось тут.

Ось такі в мене були макіяжні улюбленці березня 🙂

20170316_114407-01

І на кінець, приклад макіяжу із цими продуктами: на очах палітра Too Faced та лайнер Tarte, хайлайтер Marc Jacobs та помада – Kat Von D Bow & Arrow.

20170304_135431-01

20170304_135523-01

А яким був у вас перший місяць весни? І що вам найбільше приносило радість?

Теплого і сонячного всім квітня!

14 Comments Add yours

  1. aleeyaazimulla says:

    Lovely post! I can’t believe March is already coming to an end

    Like

    1. IraBlogging says:

      Thanks 🙂 Time does fly pretty fast, but I can’t wait for the summer already.

      Liked by 1 person

  2. у нас март был как положено на рябом коне))) и холод и тепло♥ классные фавориты, меня очень Марк Якобз заинтересовал)

    Like

    1. IraBlogging says:

      Дякую 🙂 Марк дійсно чудовий, страшенно люблю цей хайлайтер 🙂

      Like

  3. Blyskitka says:

    Як приємно! ❤ Навзаєм 😉
    В мене Ренесанс вже досить покоцаний, бо я ну ніяк не можу від нього відчепитись. от ніяк 🙂 Дивлюсь блогерів, які кажуть, що то їх улюблена палетка, а в них вона ледь-ледь користована)))
    Дуже хочу теж синій лайнер 🙂 І нюдика від Кет фон Ді))

    Like

  4. FaynaSova says:

    Гарнюня! Круті фаворити місяця!
    Я десь в планах маю вид на Joeur помадки 🙂

    Like

    1. IraBlogging says:

      Дякую! В помадки пробуй, сподіваюсь тобі сподобаються 🙂

      Like

  5. Anonymous says:

    Які чудові фаворитики!
    А ти – красуня!!!

    Like

  6. Ой, я чомусь анонімом виявилась))

    Like

    1. IraBlogging says:

      Дякую! А вордрпес видно знову дивує 🙂

      Like

  7. Классные фавориты получились! Понравилась твоя DIY палитра ABH, по ней понятно, что Modern Renaissance на 100% твои цвета)) Помада Кэт тебе тоже к лицу!

    Like

    1. IraBlogging says:

      Дякую 😘 в мене таких відтінків вже напевне мільйон, але я не можу зупинитись, навіть з холодним волоссям люблю теплі очі 🙂

      Like

      1. На контрасте с волосами это выглядит еще интереснее 🙂

        Liked by 1 person

Leave a comment