Spring empties, або пусті баночки весни

Щось я цього разу трішки не вписалась в графік і розповім про свої пусті баночки цієї весни вже влітку 🙂 Але ж краще пізно, ніж ніколи, правда? До того ж розповідати є про що. Пост буде довгим, тому раджу взяти чашечку чаю морозивко і гайда обговорювати косметику 🙂

Почну, як завжди, із пробничків:

20170501_170341-01

Tarte Amazonian clay 12-hour foundation – такий собі тональний, здалека гарно, а зблизька якось дивно лежить на шкірі. Хоча однозначно не найгірше, що я пробувала, купляти повнорозмір бажання ну зовсім не виникло.

Becca Aqua Luminous Perfecting Concealer – той випадок, коли пробник вберіг мене від дуже невдалої покупки 🙂 Це просто щось, я навіть не змогла оцінити формулу, тому що після нанесення, я побігла переробляти весь макіяж, я так з дому вийти не могла. Він жовтезний, і я маю на увазі не просто жовтий підтон, він дійсно жовтий, як лимон, і це я пробувала відтінок fair (там ще й нетральні підтони мають бути). Це був настільки великий фейл, що мені відбило бажання будь коли купляти будь які тональні продукти Becca, і вам не раджу.

Bite Beauty Agave Lip Masks – пробничок із відразу трьома бальзамами для губ від Bite. Бальзами дійсно хороші, використовувала на ніч і вранці губки ідеальні, на день, мабуть, були б заважкі. При нагоді повторю 🙂

Drunk Elephant C Firma Day Serum – знаменита п’яно-слоняча сироватка із вітаміном С. Звичайно, що пробничка вистачило на 3 рази (можливо можна було і більше, але вітамін С це настільки нестійка сполука, що після контакту з повітрям, все одно швидко втрачає всі свої властивості, тому я і не пробувала), з чого важко зробити висновки, але один ефект я помітила відразу – шкіра буквально сяє, вона просто світиться з середини. Любителям dewy look взагалі має сподобатись 🙂 Дуже хочу повну версію, але ціна у $80 поки що стримує.

Kevin Aucoin The Celestial Skin Liquid Lighting Highlighter – один з тих гібридів, які можна використовувати як праймер, хайлайтер, або змішувати з тональним. Концепція подобається, як праймер – зовсім ні, занадто сяючий і блискітковий, як хайлайтер – не погано, але повну версію навряд чи куплю, Loreal True Match Lumiне не гірший, і коштує в рази дешевше.

Amika Triple Rx Mask – дійсно дуже хороша маска для волосся, волосся мягеньке, легко розчісується та виглядає здоровішим, при нагоді повторю.

До речі, про волосся:

20170501_170752-01

Beautiful Nutrition Lemon Rinse – обожнюю цей кондиціонер. Він створений виключно для глибокого очищення волосся і саме це він робить. Як не крути, в нашому волоссі постійно накопичуються продукти – кондиціонери, стайлінг, сухі шампуні. Beautiful Nutrition Lemon Rinse вищичає волосся до скрипу, при тому абсолютно не висушуючи його, навіть фарбу не змиває 🙂 Обовязково повторю.

Amika Un.Done Texture Spray – ех, із сухими текстуруючими спреями я подружитись не можу. Занадто вони мені лак для волосся нагадують 🙂 Amika не став виключенням, пару раз спробувала і це точно не моє.

Drybar Bay Breeze Hydrating Shot – велике розчарування 🙂 Загалом не зрозуміла навіть концепції, навіщо називати їх shots і пакувати в такі ось маленькі спрейчики, якщо це звичайнісінька маска для волосся, і за способом використання, і за консистенцією. До речі, через густу консистенцію, виприскати цей продукт не можливо, все одно розкручувала і виливала на руку. Та й за ефектом цілком посередня маска. Точно не повторю.

Ouai Treatment Masque – ця маска навпаки моє волоссячко дуже потішила, волосся стало живе, мягеньке і блискуче. Якщо колись додумаються до зручної упаковки, обовязково куплю, але ніякі сашетки, як воно зараз упаковано, я точно купляти не буду.

It’s a 10 Miracle Leave In Conditioner – ще один густий кондиціонер, який ну ніяк не повинен бути в формі спрею. Трохи полегшував розчісування, на цьому плюси, яких повинно бути цілих 10, закінчуються. Чи то я не зрозуміла, чи то моєму волоссю не підійшло, але не було ні ефекту, ні бажання повторити.

Christophe Robin Regenerating Mask with Rare Prickly Pear Seed Oil – один з найкращих продуктів, що коли небудь мені попадались в Sephora Play!. Просто неймовірна маска, перший раз я її використала відразу після відбілювання волосся, хто проходив цю процедуру, знає, що відразу після неї, волоссячко ну дуже вже солому нагадує. Маска після одного використання повністю його відживила, так ніби не вибілювала взагалі, це було чудо. Страшенно хочу повторити, але $71 за 250 мл маски – це багато, це дуже дуже багато. Сподіваюсь на якісь знижки або набори, і тоді точно візьму.

Окрім горки мініатюр, закінчилась і декілька повнорозмірів для волосся:

20170501_171122-01

John Frieda – 2 кондиціонери: серія Frizz Ease та Full Repair. Frizz Ease мені дуже сподобався, помякшував волосся, полегшував розчісування, і як має бути – робив волосся гладеньким. А от Full Repair – meh, нічого особливого, щось там капельку підживлював. І тепер мене мучить думка – це тому, що просто різні серії, чи тому що Frizz Ease я замовляла з Америки, а Full Repair брала у нас. Думаю всі знайомі із теорією (чи навіть фактом), що часто продукти вироблені для східної Європи та Америки\Західної Європи досить сильно відрізняються за складом, і відповідно якістю. Тому що різниця справді дуже помітна, тільки от шкода що різні серії і причина різниці не відома. Frizz Ease повторити хочеться, Full Repair не дуже.

Revlon Professionals Equave Conditioner – один з улюблених продуктів для волосся, яким користуюсь вже роками. Це спрей-кондиціонер, що не потрібно змивати. Користуюсь ним постійно, на мокре волосся – і вуаля, розчісування без проблем, на сухе волосся – і кінчики відразу живі і гляденькі. Зараз, коли намагають embrace my wavy hair, поновлюю кучерики вранці теж цим спреєм. Відразу після миття я користуюсь гелем, але на другий день бажано трохи вологи, щоб поновити текстуру, цей спрей чудово із цим справляється, не вступає в реакцію з гелем та ще й гарно живить волосся. Вже купила новий 🙂

Loreal Professionals Absolute Repair hair mask – чудова маска, робить все, що можна очікувати від відновлюючої маски для волосся. Теж вже купила нову 🙂

Декілька повнорозмірів із серії догляду за личком:

20170501_171313-01

Avene Gentle Purifying Scrub – дійсно дуже ніжний скраб для лиця, настільки ніжний, що мені було аж малувато. Не поганий, але навряд чи повторю.

Thayers Witch Hazel Rose Petal Toner – тонік, який відкрив в мені любов до тоніків. Він справді не дарма улюбленець багатьох, мені покращив тон шкіри, чудово зволожував та навіть зменшив пори, що мені здається не заявлено, як один з ефктів використання 🙂 Дуже виразно пахне трояндами, що спершу мені не дуже подобалось, але згодом звикла. Банька велизечна – 355 мл, тому аж набриднути встиг 🙂 Обовязково повторю.

Clinique Moisture Surge Overnight Mask – не знаю, до чого там маска в назві, але я користувалась просто як нічним кремом (що, до речі, повністю відповідає інструкції). Дуже, дуже сподобався, особливо в холодну пору року, коли моя шкіра була схильна до сухості – ідеально зволожував, на ранок шкіра була мягесенька і гладесенька. Обовязково повторю, планую ще раз взяти ось цей набір, виходить справді дуже вигідно.

Ну і звичайно ціла гора доглядових мініатюр:

20170501_171817-01

Ole Henriksen Sheer Transformation (із Sephora Play!)- meh, крем як крем, і поганого нічого не робив, але якогось чуда теж, просто зволожував і то так собі. Повторювати бажання не має.

Dr Brandt PoreDermabrasion (із Birchbox) – дуууже кльовий скраб, ось його не замало і він справді зменшує пори, то якась магія, я справді не думала, що таке можливо. Обовязково повторила би сама, але ще маю повнорозмір із Boxycharm.

The Estee Edit Late Night Eraser Brightening Eye Balm – дуже не поганий кремчик, особливо сподобалась упаковка, залізний аплікатор і дуже зручний, і справді допомагає із мішками. Довго розповідати не буду, бо готую огляд 🙂

Lancome Energie De Vie Smoothing and Glowing Liquid Care Moisturizer (із Sephora Play!) – не поганий зволожувач, думаю якраз ідеальнм був би на літо – дуже дуже легенький за текстурою. Але ніяких glowing and smoothing, а просто не поганих легких зволожувачів багато, і на мою думку, $55 він точно не вартує, тому купляти повнорозмір не планую.

Belif The True Cream Aqua Bomb – чудовий крем, однозначно найкращий, зі всіх що я пробувала за цю весну. Правда, зараз в мене шкіра пожирніла, і думаю чи не було б забагато його, але все одно хочу ще, настільки сподобався 🙂 Теж готую детальний огляд про цілу купу продуктів belif.

Belif Hungarian Water Essence – зволожуюча сироватка, дійсно гарно зволожує, не більше і не менше. Дуже легенька, чудово було б на літо. Теж планую повторити, а саме ще раз взяти ось цей набір. І теж скоро буде в окремому огляді 🙂

Tula Advanced Neck Cream (із Allure) – крем для шиї, продукт трохи дивний і новий для мене, тому ефект оцінити важко, адже шия наче і так ок 🙂 Але із задоволенням використала, як мінімум – приємний, зволожуючий, освіжаючий. Навряд чи повторю, адже за шиєю можна доглядати просто тими ж самим засобами, що і за лицем, але це було чудове нагадування, що власне це робити треба.

Цього разу в мене закінчилось багато масок, тому вирішила їх виокремити:

20170501_172015-01

REN Glycol Lactic Radiance Renewal Mask – почнемо з того, що це все діло було страшенно вонюче, не побоюсь цього слова. Я чула, що в них бувають чи то різні партії, чи то різні формули для різних ринків, але деколи ці маски мають приємний аромат, а деколи… Навіть, якщо не брати до уваги “аромат”, ефект, а точніше його відсутність, мені теж не сподобався. І це при тому, що маска з кислотами. Точно, точно не повторю.

Дві маски Peter Thomas RothCucumber Gel Mask та  Irish Moor Mud Purifying Black Mask. Чорненьку вже купила ще одну, зелененька – поки що в мене є ще один тюбик, а там подивимось. Готую великий допис про всі всі маски PTR, тому багато писати не буду. Загалом враження від них позитивні, хоча звичайно що, є кращі і є гірші маски. Але ось цей набір повторити однозначно хочу.

Liz Earle Brightening Treatment Mask –  ще одна страшенно вонюча маска без будь якого ефекту. Тут “аромат” був навіть гірший ніж в REN, це просто жах, аж хотілося собі носа чимось прикрити. Ніякого brightening я теж не помітила. Радію, що закінчилась.

fresh Black Tea Instant Perfecting Mask – вже писала про цю масочку ось тут. Маска не погана, але аж занадто overpriced, тому повторю лише у випадку гарної знижки 🙂

Далі – декоративка:

20170501_173157-01

Tarte LipSurgence lip creme in Plush – про цю помадку писала ось тут. Закінчилась вона не повністю, але вона стала така старенька, що мені здається просто вийшов термін придатності і вона почала міняти формулу, так що під час одного із міні деклатерів я вирішила – пора. Колір повторити в принципі не можливо, його вжене випусакють (вона була дійсно дуже старенька), але саму помадку, чому б і ні 🙂

NYX Soft Matte Lip Cream in Amsterdam – про нього ось тут. Власне це результат деклатеру, помада не закінчилась, вона мені просто не подобається. Я її тримала, тримала, але зрозуміла, що все одно не користуюсь. Коли є величезний вибір, рука все одно до неї не тягнеться. Тому – в смітник. Хоча чула, що їх формула різна в залежності від відтінку, тому не виключаю, що колись куплю ще котрийсь із відтінків на пробу.

ColourPop Ultra Matte Lip – якась давня мініатюра рідкої помади від Колорпопу, всі надписи давно витерлись і я навіть не знаю, який це відтінок. Теж викидаю, тому що помада мені не сподобалась – важка на губах, тріскається, відвалюється кусками. Це був їхній перший випуск рідких матових помад, і очевидно – перший блін комом. Зараз вони вже трохи покращили формулу, але все одно їхні рідкі матові помади далекі, від моїх улюблених.

Sephora Collection Waterpoof Eye Makeup Remover – на очах та обличчі я двохфазні, із олійкою, змивки практично не використовую, але свотчі і рідкі помади ця штука звимала чудово. Не повторю, тому що просто не мій тип продукту.

Skindinavia Setting Pray – мій улюблений спрейчик – забирає пудровість та продовжує життя макіяжу. Обовязково повторю 🙂

MAC Select Cover Up Concealer – повністю не закінчився, але однозначно вийшов термін придатності, в один прекрасний день просто почала виливатись рідка жирна база, і окремо грудочками виходити пігмент. Загалом консилер не поганий, не holy grail, але колись повторити бажання є.

tarte Lights, Camera, Lashes Mascara – використала цілий один раз, стала пандою десь за пів години 🙂 Летить в смітник і повторювати не буду.

Blinc Mascara Amplified – писала про цю туш ось тут. От її повторити дуже дуже хочеться 🙂 Я тепер зрозуміла, що з моїми довжелезними нижніми віями єдиний варіант не бути пандою – це тубуюча туш. Правда $26 за туш це багатенько, тому не впевнена чи повторю саме її, але за те що вона відкрила для мене світ tubing mascaras буду вдячна вічно 🙂

Під час свого міні decluttering, я також вирішила позбутись декількох пензликів, що не приносили мені радість і якими я все одно не користувалась:

20170501_173303-01

Real Techniques Duo-fiber face brush та Duo-fiber contour brush, викинула б також і Duo-fiber eye brush з цього ж набору, але не можу її знайти 🙂 Не подобались, погано наносять і тушують продукти, як на мене задовгий ворс, який мені зовсім не зручний. Одним словом, не подружилась.

Morphe Pencil Brush – пезлик Морфі який взяв, і приїхав до мене без номеру. Private labeling much 🙂 Жорстий і страшенно облазить. В смітник.

Real Techniques Miracle Complection Sponge – з бюті блендером ніколи не зрівняється 🙂 По-перше, він жорсткіший, по-друге – нерівномірно вбирає воду, по-третє – кінчик набагато товстіший ніж в бюті блендера, через що я не можу достатньо зручно тушувати в кутику ока, чи навколо носа наприклад, просто не влазить туди 🙂 Знаю, звучить дуже негативно, насправді – так, з ним також можна досягти того ж ефекту, що і з бюті блендером, але бавитись для цього потрібно буде рази в 3 більше. Ain’t nobody got time for that.

Beautyblender Liquid Blendercleanser – очищувач для спонжиків і пензликів з Allure. Претензій жодних – дійсно гарно все очищує, але $30 платити за нього не буду, особливо коли можна все гарненько помити за допомогою підручних засобів, про мій метод – ось тут.

Хто дочитав аж до сюди, вітаю – ми на фінішній прямій 🙂

Закінчилось в мене декілька кремчиків для рук, їх також виділю окремо:

20170501_173417-01

L’Occitane Almond Milk Concentrate – теоретично це крем для тіла, але в мене був маленький тюбик, тож просто використовувала як крем для рук. Він був чудовий 🙂 Дуже ефективно зволожував, не залишав липкості, чи інших не комфортний відчуттів, і запах – мммммм. Смачнющий мигдаль, і що для мене дуже важливо, не засолодкий 🙂 Хочу ще!

Coastal Salt & Soul hand cream – кремчик для рук з Allure. Чесно кажучи, нічого особливого від нього не очікувала, але це виявився один з найкращих кремів для рук, що я коли небудь пробувала. Він неймовірно живильний і зволожучий, найсильніший за ефектом із цих трьох наприклад 🙂 Запах так собі, я просто не фанат квіткових. Само собою відразу побігла дивитись де б то я купила собі ще, і побічила ціну в $14, за 30 мл крему багатенько. Ще думаю над ним, але швидше за все повторю 🙂

Bath and Body Works Limonchello Hand Cream – про цей кремчик – ось тут. Сподобався, і як я вже згадувала, BBW покращили свою формулу кремів для рук 🙂 Хочеться воторити і крем, і цей аромат.

Також декілька продуктів із серії догляду за тілом:

20170501_173754-01

Bath and Body Works Beautifu Day Shower Gel and Body Wash – багато писати не буду, всі деталі ось тут, але скажу що однозначно буду повторювати знову і знову 🙂

Soap and Glory Pulp Friction Body Scrub – продукт, після якого в мене дуже неоднозначні відчуття. Сам скраб чудовий, має дуже дуже дрібні скрабуючі частинки, як пісочок, такий собі Dr Brandt dermabrasion для тіла. Тільки от запах… я очікувала на щось фруктове, і не просто так, its right there in the name – foamy fruity body scrub. Так ось, фруктового там цілий 0. Запах – десь посередині між нічим і оливковою олією. Не сподобався взагалі. Але ж такий чудовий скраб 🙂 Швидше за все повторю, але однозначно не з цим ароматом.

Bath and Body Works Sun Ripened Raspberry Shower Gel – гелі BBW поторюю постійно, але цей запах більше купляти не буду. Було мало малинки, загалом було мало запаху. Це був дуже не виразний generic fruity scent, взагалі не можливо було виділити хоча б якусь домінантну ноту. Одним словом – meh.

Насамкінець – свічки:

20170501_173936-01

Про два лимонади – Watermelon Lemonade та Pomegranate Lemonade ось тут. Про Champagne Toastтут. Повторити однозначно хочеться всі. Але якщо обирати най най – то кавуновий лимонад, запах який мені особисто не набридає ніколи 🙂 Ще одна така свічечка вже пливе до мене з далекої Америки.

Ось такі в мене пусті баночки цієї весни. Дуже тішуся, що більшість продуктів сподобались, що відкрила для себе багато чого нового і якісного, і що таки піднялась рука викинути те, що не приносило мені радості та користі.

20170501_174726-01

Сонячних всім вихідних і тільки прємних косметичних відкриттів!

10 Comments Add yours

  1. Вот это набор! Столько всего закончилось у тебя, очень интересно было почитать) Как раз запостила обзор на Белиф сегодня, наши мнения частично совпадают, мне кажется 🙂 но буду ждать более детального обзора на эту марку)
    очень люблю миндальную серию Локситан – запах умопомрачительный, захотелось попробовать маску Christophe Robin R, хотя немного страшно, если понравится сильно, буду тоже мечтать о полноразмере))) А до масок ПТР никак не доберусь, тоже набор лежит ждет своей очереди 🙂 Кстати, мне спонжик Риал Текникс нравится, но это может потому что не пробовала ББ? Надо будет восполнить этот пробел все-таки)

    Like

    1. IraBlogging says:

      Дякую! Я стараюсь все все збирати, щоб потім про все одним махомна написати 🙂 Йду читати про belif в тебе, дуже цікаво, чи тобі сподобалось, так само як мені 🙂 Якщо плануєш пробувати ПТР, відразу мушу попередити, що в мене було чомусь подразнення від синьої маски, не знаю, що моїй шкірі не сподобалось, але може спробуй на маленькому кусочку спочатку, але мало що. А спонж думаю і мені би сподобався, якби не пробувала ББ, але тільки той факт, що я ним не можу влізти в кутик ока, а ББ можу, вже для мене вирішальний 🙂

      Like

  2. Ох, скільки всього цікавезного! Дякую, що поділилась!
    Не бачила раніше саме таких пензликів від Real Techniques. То якась лімітована колекція була, так?
    Про REN теж чула, що бувають такі от “сюрпризи”. Шкода, що ефекту не було…

    Like

    1. IraBlogging says:

      Дякую 🙂 Real Techniques і зараз є такий набір, тільки зараз пензлики в ньому кольорові, всі з різними ручками, а колись давно були білі, він в мене старенький 🙂 Може зараз не тільки ручки змінили, бо знаю багато кому подобаються їхні пензлики, але от мені ні…

      Like

      1. Певно, що і саму форму пензликів змінили.. у мене є декілька з кольоровими ручками, майже всіма задоволена)

        Like

        1. IraBlogging says:

          В мене є ще їхній пензлик для румян, в принципі користуюсь, але захвату все одно не маю, мабуть загалом Real Techniques то не моє 🙂

          Like

  3. artgardo says:

    Нічого собі! Так багато всього! Я багато просто так викинула, бо набридло користуватись тим що не подобається)))

    Like

  4. Blyskitka says:

    Скільки цікавезного сміттячка! Я люблю спонжик РТ за отой зрізаний край – кругленькою “дупцею” ББ мені не так зручно наносити тональник) Дуофіброві браші я теж не дуже розумію, в мене є одненька і нею я користуюсь рідко. Щоправда, я їй знайшла застусування – завдяки тому довгому ворсу, вона гарно забирає fallout під очками, не розмазуючи його.
    Clinique moisture surge – теж мій улюблений маскокрем на холодну пору)

    Like

    1. IraBlogging says:

      Зрізаний крайе мені якось, що є, що нема, однаково зручно і ним, і круглою дупцею, а от товстий кінчик, яким не можу залізти в кутик ока відверто бісить…. Хочу ще спробувати спондик Лореаль, він наче має бути ну дуже хорошим 🙂 А Clinique moisture surge обовязково треба буде на осінь повторити, я от сьогодні якраз дістала із запасів ще денний крем з цієї ж лінійки, буду пробувати 🙂

      Like

Leave a comment