Sephora Play! unboxing | May 2017

Як і обіцяла, один за другим розпаковую бюті бокси, і не аби які, а мою улюблену Sephora Play! 🙂 Травнева коробочка добралась до мене напрочуд швидко, а оскільки ще й забрала я її на вихідних, маю трошки часу, щоб так само швидко поділитись з вами її вмістом.

Перш за все, я в захваті від конвертика, замість мішечка 🙂

20170610_165558-01

Цього місяця склад Sephora Play! ховається (чи то навпаки, просвічується) у такому симпатичному конверті із застібкою. Конвертик цей не тільки красивий, він ще дуже практичний, адже стане у нагоді у подорожах, коли для ручної поклажі в літаках, всі рідини потрібно складати в прозорі косметички. Це звичайно пригодиться, якщо я таки коли небудь виберусь у відпустку, але все ж приємно мати про всяк випадок 🙂

Перш за все під руки завжди попадаються паперові упаковки, цього разу в одній із них – lip plumper.

20170610_165729-01

  • Grander Lips Lip Plumper in Clear – прозорий блиск із гіалуронкою, що обіцяє не тільки збільшувати губки, але і доглядати за ними. Навіть фото до і після є 🙂 Хоча у дію пламперів загалом я вірю, оскільки там все логічно, сумніваюсь, що аж так “розплампити” зможуть. Загалом, хоча я не проти lip plumpers як таких, чесно кажучи користуюсь я ними вкрай рідко, через те, що просто забуваю. Наприклад плампером від Too Faced із іншої Сефори я користувалась рази 2 від сили. На жаль, ніяких індикаторів, скільки ж у мініатюрі мілілітрів не має. В повній версії – 1,5 грам продукту і коштує вона $27.

Традиційно, у Сефора Плей 5 мініатюр і парфумки, цього разу – Replica:

20170610_165825-01

  • Maison Margiela Replica Beach Walk – належать до сімейства свіжих та повинні переносити нас на морський пляж 🙂 Хоча ноти на папері звучать не погано – бергамот, кокосове молоко, лимон, для мене ці парфумки все ж занадто квіткові. Загалом не погано (особливо в порівнянні з останніми), але повну версію точно купляти не захотілось. Баночка на 100мл, до речі, коштує $126.

Далі, одна з зірок цього боксу (в ньому їх для мене дві):

20170610_170051-01

  • Christophe Robin Cleansing Purifying Scrub with Sea Salt – обожнюю продукти для волосся і завжди їм дуже рада, а коли це продукти Christophe Robin, радість збільшується в декілька разів 🙂 Це лінійка від відомого та визнаного французького перукаря, яка має дуже багато позитивних відгуків, але в придачу і величенькі цінники, через що, на жаль, знайома із лінійкою не настільки близько, наскільки би хотілось. Саме в Sephora Play! мені попалась маска для волосся Christophe Robin, від якої я просто в захваті і тепер дуже хочу спробувати скраб, мабуть, навіть сьогодні 🙂 Скраб це загалом для мене цікавий продукт, саме дуже ретельне очищення і скрабування шкіри голови стимулює ріст волосся, краще, ніж будь які інші методи (за порадами перукарів). Але, навіть знаючи це, скрабуванням голови займаюсь рідко, тому спеціальний засіб для цього точно буде стимулом не забувати. Ми ж, дівчатка, любимо нові косметичні іграшки 🙂 Тут в нас не погана мініатюра на 40мл, повна версія на 250мл коштує $53 (я ж казала про цінники).

Друга зірка цього боксу – умивалка від Sunday Riley:

20170610_170734-01

  • Sunday Riley Ceramic Slip Clay Cleanser – хоча запас умивалок в мене чималенький, такому попвненню я дуже тішуся 🙂 Перш за все – це відома і хвалена Sunday Riley, по друге – за описом, саме те що мені треба – обіцяє боротись з надмірною жирністю шкіри (привіт літо) та візуально зменшувати пори. Загалом зараз все із глиною це the next hot thing, наприклад, зовсім недавно Loreal випустили лінійку умивалок із глини, тому цікаво спробувати, what all the fuss is about. З такою мініатюрою, розпробувати точно вдасться – 30мл! Повна версія на 125мл коштує $45.

Насамкінець – трохи декоративки:

20170610_170134-01

  • Trestique Highlight + Perfect Multipurpose Stick in Maldives Luminescent – колись я думала, яка Сефора без крему для личка, тепер я думаю, яка Сефора без хайлайтера 🙂 Це хайлайтер у стіку, і хоча загалом я люблю кремові текстури, не впевнена наскільки він буде кремовим у формі стіку. А ще в мене колись були румяна Trestique із Ipsy, які я чесно кажучи викинула 🙂 Але хайлайтери люблю настільки, що з радістю буду пробувати, до того ж колір розкішний.

20170610_170229-01

Ніяких позначок скільки в мініатюрі грам немає, а от повна версія на 6,1 грам коштує $34.

20170610_170826-01

  • Nudestix Magnetic Matte Lip Color in Greystone – ще один цікавий для мене продукт 🙂 Загалом помади я дуже люблю та живу зі слоганом – помад забагато не буває. Останнім часом саме Nudestix непогано так хайпляться на теренах Ютубу і мені дуже цікаво чи заслужено 🙂 Відтінок Greystone – холодний коричневий.

20170610_170925-01

Загалом, не те щоб я була проти таких відтінків, але все таки мені здається пасувало б його в осінню коробочку засунути, а на літо хочеться чогось яскравенького. Тут мінітюра на 2,5 грами (це дуже, дуже багато), а от скільки у повній версії невідомо, ні на сайті Сефори, ні на сайті Nudestix не вказно. Аж страшно подумати скільки там, якщо в мініатюрі цілих 2,5 грами. В будь якому випадку, коштує повна версія $24.

Тема травневого випуску – Beauty on the rise.

20170610_171538-01

Як на мене – повністю розкрита 🙂 Я справді отримала підбірку продуктів, від брендів, що дуже мало, або взагалі не представлені в моїй косметичці. Trestique, наприклад, тільки прийшов до Сефори, а умивалки з глиною, це дійсно найновіший тренд. Із задоволенням буду все пробувати в очікуванні наступного бюті боксика 🙂

Веселих всім вихідних!

 

10 Comments Add yours

  1. В хайлайтера 1.1 г , на упаковці вказано, до речі, мені сподобався, використовую його в кутики очей, сією красиво!

    Like

    1. IraBlogging says:

      Хоть вбий, не бачу 🙂 Але вірю, 1,1 грами досить не погано. Обовязково спробую в кутик очей, він такий ідеальний і глянцевий, аже шкода порушувати 🙂

      Like

  2. Наталя says:

    Цікаві продукти! І конвертик класний)))
    Про умивалку з глиною дууже цікаво дізнатись 🙂

    Like

    1. IraBlogging says:

      Дякую 🙂 Обовязково ще десь в блозі про неї скажу, для мене теж найцікавіший продукт з боксику, а то щось на літо дуже шкіра пожирніла.

      Like

  3. SatuPanda says:

    Для меня двойственный боксик – скраб, аромат, умывалка и крем для лица интересненько. Хайлайтер уже так себе, очень много их у меня. А помада совсем мимо.Но тебе наверняка пойдет осенью 😉

    Like

    1. IraBlogging says:

      Для мене зазвичай якщо хоча б 2-3 продукти супер, то вже боксик хороший 🙂 Коли замовляю якийсь “сюрприз”, ніколи не чекаю, що 100% складу підійде 🙂 Помада дійсно дуже дивний вибір як для боксика, вона точно не всім підійде, навіть я б більше раділа якомусь яскравому кольору, але на осінь піде 🙂

      Like

  4. artgardo says:

    Хайлайтер це хайлайт цього боксу)) Але і інші мініатюрки сподобались))

    Like

    1. IraBlogging says:

      В мене просто вже стільки тих хайлайтерів, що це просто – о, ще один 🙂 але загалом боксик мені дуже сподобався 🙂

      Liked by 1 person

      1. artgardo says:

        Але мені всеодно більш кремові подобаються. Я свої викинула, бо вони занадто тверді((( Тому шукаю вже новий)

        Like

  5. Більше всього мені конвертик сподобався 🙂
    Але і наповнення пречудове!

    Like

Leave a comment